21 de sesiuni live despre obligatiile de mediu ale companiilor romanesti

Prima intalnire gratuita online va fi luni, 01.06.2020, ora 19:00 in grupul privat de Facebook in care te invit sa te inscrii acum!

Imi amintesc cum am inceput si eu, acum 8 ani: aveam un vis, acela de a fi un specialist in domeniul protectiei mediului, dar m-am trezit pierduta in hatisul legislativ. Nu stiam de unde sa incep, ce si cum sa fac pentru a conforma o companie cu legislatia de mediu si prin urmare aveam o sumedenie de intrebari:

 • care este legislatia de mediu aplicabila unei companii?
 • care sunt avizele si autorizatiile obligatorii activitatii din punct de vedere al protectiei mediului?
 • care sunt obligatiile de mediu care decurg din activitatea economica a unei companii?
 • care sunt interdictiile?
 • care sunt monitorizarile de efectuat si cu ce frevcenta?
 • care sunt evidentele si gestiunile lunare care trebuie intocmite? ( deseuri, substante/ preparate periculoase, EEE, baterii, uleiuri, anvelope, etc.)
 • care sunt raportarile de efectuat catre autoritatile de mediu, cu ce frecventa si care sunt termenele scadente pentru acestea?

Mai ales ca sunt atat de multe activitati economice, fiecare cu specificul ei: activitati de birou, activitati de comert cu diverse produse, tipografie, vulcanizare, comert cu substante chimice/ adezivi, statie gpl, atelier mobila, productie fire textile, comert echipamente electrice, comert baterii, restaurant, bar/cafenea, fabrica ciocolata, piata agroalimentara, spalatorie auto, atelier reparatii si prelucrari mecanice, productie matrite – topitorie/ turnatorie/ prelucrari mecanice, fabrica produse lemn, service auto, productie mase plastice, spalatorie ecologica haine, etc.

Tocmai din acest motiv, din experienta acumulata in cei 8 ani de activitate, in care am colaborat cu sute de companii (care nu au primit nicio amenda, pe parcursul colaborarii noastre) am creat aceasta serie de sesiuni video care mi-ar fi fost foarte utile la inceput de cariera. Aceste materiale reprezinta darul meu pentru persoanele pasionate de aceasta meserie si care vor sa o practice la nivel de expert.

Luni, 01.06.2020, ora 19:00, voi incepe seria sesiunilor live

Timp de o luna, in fiecare seara, de luni pana vineri, voi alege o activitate economica dintre cele enumerate si voi raspunde la intrebarile de mai sus. La finalul fiecarei sesiuni live, voi clarifica toatre nelamuririle voastre adresate in comentarii.

Ca sa urmaresti gratuit toate live-urile, te invit sa completezi formularul de mai jos, pentru a-ti trimite invitatia de inscriere in grup. Asadar, completeaza acum formularul, bifeaza casutele si apasa butonul:


  Termeni si conditii & Confidentialitate

  Acest website nu este parte a website-ului Facebook sau a companiei Facebook Inc. In plus, acest website nu este sprijinit de catre Facebook in niciun fel. Facebook este o marca inregistrata a Facebook Inc.

  DISCLAIMER: Toate drepturile sunt rezervate. Nicio parte din materialele prezentate nu poate fi reprodusa, arhivata sau transmisa sub nicio forma si prin niciun fel de mijloace, mecanice sau electronice, fotocopiere, inregistrare audio sau video, fara permisiunea in scris din partea autorului. Autorul nu este responsabil pentru nicio pierdere provocata vreunei persoane fizice sau juridice care actioneaza sau se abtine de la actiuni ca urmare a citirii, ascultarii sau vizionarii materialelor difuzate.

  Termeni si conditii | Politica de confidentialitate

   Politica cookies