Georgiana Voinea

Expert în Servicii de Mediu și Managementul Deșeurilor

M-am născut în Galați, într-o familie obișnuită și am urmat modelul clasic pe care toți părintii îl transmit copiilor: învață bine, mergi la facultate, ia-ți un job și trăiește pe propriile picioare.

Când mi-am ales facultatea, am avut buna inspirație să iau în calcul faptul că România urma să intre în UE. În acest context, România avea obligativitatea de a acorda o mare importanță protejării mediului și de a fi în acord cu legislația europeană în domeniu.

Ca urmare, gândindu-mă la viitor, am realizat impactul pe care îl va avea acest lucru asupra societății în care trăiesc și la posibila anvergură și ascensiune a unui domeniu important: Protecția Mediului.

Așa că, atunci când am ales să studiez la ASE – Facultatea de Economie Agroalimentara si a Mediului, i-am uimit pe toți (părinți, profesori, prieteni), care mă îndrumau să urmez o carieră în matematică/informatică.

M-am mutat în București și am urmat facultatea cu speranța de a-mi face o carieră în domeniul ales. În ultimul an de facultate, după stagiul de practică la Ministerul Mediului, mi s-a oferit un loc de muncă în cadrul acestei instituții, ceea ce părea împlinirea unui vis. Dezamăgirea a venit în momentul în care am aflat că salariul pentru debutanți era de doar 700 lei/ lună, fapt care m-a trezit la realitate și m-a determinat să mă îndrept către un al domeniu, și anume cel bancar.

După câțiva ani, am plecat din lumea bancară și m-am îndreptat într-o direcție cu totul necunoscută, ocazie cu care m-am dezvoltat pe mai multe planuri: economic, administrativ, resurse umane, achiziții publice. Am avut astfel acces la o gamă largă de informații utile care m-au ajutat să-mi concep viziunea unui business personal. După un timp s-a născut o întrebare: ’’Oare eu aș putea?’’. A fost clipa în care am decis să o iau de la capăt, de data aceasta pe cont propriu.

M-am bazat pe pasiune care este și specializarea mea, MEDIUL, și astfel a luat ființă Geoffan Expert Consult și de atunci totul este istorie. Este domeniul care mă împlinește pe plan profesional, ca și social. Mă face să mă simt nu doar o profesionistă în meseria mea, dar și un om mai bun.

Acum, după 8 ani de activitate mă pot mândri cu rezultatele obținute: 200+ clienți mulțumiți, zero amenzi și 100% rată de succes în obținerea de autorizații, avize, acorduri de mediu.

viata mea e frumoasa

PRINTRE CELE MAI RELEVANTE REZULTATE PERSONALE SE NUMĂRĂ:

100% rată de succes

în obținerea de autorizații, avize, acorduri de mediu, indifernt de tipul de activitate economică întreprinsă de clienți.

ZERO AMENZI

indicând 100% rată de success în ceea ce privește managemenul deșeurilor.

200+

clienti mulțumiți.

MAI MULTE DESPRE MINE

IMG_0758_edit_2

Legislația de mediu este foarte complexă, de aceea, înainte de a începe orice tip de activitate economică trebuie să înțelegem că există o serie de obligații care decurg din desfăsurarea activității respective. Identificarea corectă a acestor obligații, precum și îndeplinirea lor în mod corespunzător este foarte importantă, iar continuarea activitătii depinde de acest aspect.

În cei 8 ani de activitate am conștientizat nevoia clientului nostru de a avea garanția succesului în rezolvarea tuturor solicitărilor privind protecția mediului.

De aceea, rezultatele obținute de către specialistul în domeniu, sunt cea mai bună garanție, atunci când apelezi la serviciile unui expert în servicii de mediu.

Vrei sa afli mai multe despre

serviciile mele?

Iti doresti sa colaboram?

Ia legătura cu mine!