Ce spun clientii mei

Testimoniale

Untitled-8

“Am reușit împreună să rezolvăm probleme foarte dificile și aceasta s-a datorat modului profesional, expertiza dvs. în domeniu , minuțiozitate în analizarea documentelor  prezentate, dar mai ales rapiditate în finalizarea serviciului prestat. Prin prezenta scrisoare certificăm că, încrederea acordată în vederea realizării serviciilor contractate, a fost pe deplin justificată. Întrucât această colaborare a fost și este foarte bună, ne face plăcere să îi recunoaștem meritele și să o recomandăm pe dra. Georgiana Voinea ca pe un contractor serios și competent de servicii în domeniul protecției mediului.”

Ionuț Buzelan, C.E.O.- Saehwa Imc S.R.L.

“Îmi exprim aprecierea pentru activitatea continuă a Georgianei Voinea în diseminarea experienței și cunoștințelor necesare operatorilor economici în conformarea cu legislația în vigoare din domeniul gestiunii deșeurilor.

Pe parcursul colaborării, am apreciat în mod deosebit profesionalismul și expertiza de care a dat dovadă și recomand cu maximă responsabilitate serviciile de management al deșeurilor, oricăror companii interesate.

Consider această colaborare ca, fiind deosebit de utilă pentru cei interesați de respectarea și conformarea cu obligațiile de mediu ce le revin în urma activității desfășurate.”

Oana Vacaru , administrator Adnet Online Services SRL și Rental Quick Invest SRL

“recomand ca fiind un partener serios, prompt, care-și îndeplinește obligațiile contractuale la timp, oferind servicii de calitate la prețuri competitive.

Aceste concluzii au fost trase în urma derulării contractului ce are ca obiect preluarea responsabilității de gestiune a deșeurilor, ce cuprinde atât consultanța în domeniu cât și identificarea obligațiilor, întocmirea și transmiterea evidențelor și raportărilor necesare.

Serviciile au fost prestate într-un mod operativ, cu respectarea termenelor legale, ceea ce ne-a determinat să o alegem pe Voinea Georgiana ca partener pe termen lung. “

Gabriela Uta, Director, Comat Auto S.A.

“a respectat toate obligațiile contractuale, implicarea a fost totală, documentațiile executate au fost de calitate, iar soluțiile oferite au răspuns întocmai solicitărilor noastre punctuale.

În aceste condiții, apreciem în mod deosebit activitatea desfășurată și o recomandăm ca fiind un colaborator de nădejde pentru orice companie cu care va relaționa.”

Elena Mitrea, Director Financiar, Rav Management SRL

“pe parcursul colaborării ne declarăm multumiți de calitatea deosebită a serviciilor prestate, promptitudinea și profesionalismul în realizarea obiectului contractului. Având în vedere cele menționate, recomandăm drept un colaborator profesionist și credibil în domeniul serviciilor de Protecția Mediului”

Delia Rus, Director, Sagitta International SRL

“Am ales să coloborăm cu Voinea Georgiana ca parener în domeniul protecției mediului, datorită calității serviciilor prestate și a eficienței în procesul de obținere a autorizației de mediu. A oferit întotdeauna îndrumare în alegerea celor mai bune soluții pentru solicitările noastre punctuale legate de serviciile de management al deșeurilor generate și al ambalajelor puse pe piață. În conluzie, recomandăm ca fiind un coloborator profesionist și de încredere pentru orice companie și apreciem serviciile sale de calitate și flexibilitatea soluțiilor oferite care o diferențiază într-un mod favorabil de competitorii săi ”

Ion Ulceluse, Director General, Reparatii Industriale Generale S.R.L.

“Un partener serios, prompt care își îndeplinește obligațiile contractuale la timp, oferind servicii de calitate la prețuri competitive. Aceste concluzii au fost trase în urma serviciilor prestate ce au cuprins atât consultanța cât și identificarea obligațiilor, întocmirea și transmiterea raportarilor necesare. Colaborarea a fost una foarte bună și de aceea, ne face plăcere sa o recomandăm tuturor companiilor care au nevoie de un partener competent în domeniul protecției mediului ”

Stan Florea, Administrator, 94 Ielfa Construct S.R.L.