fbpx

Declarația lunară la Fondul pentru mediu poate fi depusă on-line

Georgiana Voinea > Articolele mele > Declarația lunară la Fondul pentru mediu poate fi depusă on-line

Începând cu 03.07.2019, declarația lunară la Fondul pentru mediu poate fi depusă și on-line. Astfel, firmele care au obligații către Fondul pentru mediu pot folosi, ca metodă alternativă de depunere a declarațiilor lunare, mijloace electronice de transmitere la distanță. 

Completarea și transmiterea on-line a declarațiilor privind obligațiile la Fondul pentru mediu se poate face prin utilizarea serviciului „Depunere declarații on-line” existent pe site-ul Administrației Fondului pentru Mediu, www.afm.ro

Nu se permite depunerea aceleiași declarații folosind simultan ambele metode de depunere. Totuși, în cazul în care, pentru aceeași perioadă de raportare, contribuabilul depune declarația la AFM, atât on-line cât și pe suport hârtie, va fi înregistrată prima declarație depusă.

Atenție! Firmele care au utilizat pe parcursul unui an fiscal ambele căi de transmitere a declarației sunt obligate să depună declarația aferentă lunii decembrie prin intermediul serviciului „Depunere declarații on-line”. În caz contrar, declarația se consideră necomunicată.

În rândurile următoare voi prezenta pașii care trebuie urmați în vederea utilizării acestui serviciu, în conformitate cu Ordinul nr. 572/2019 pentru depunerea declarațiilor privind obligațiile la Fondul pentru mediu prin mijloace electronice de transmitere la distanță, publicat în Monitorul Oficial, Partea I nr. 544 din 03 iulie 2019.

1. Obținerea contului de acces

Contul de acces în aplicația informatică se obține în urma completării și depunerii, la sediul Administrației Fondului pentru Mediu, a formularului ”Solicitare deschidere cont de acces în serviciul Depunere declarații on-line”- Anexa 1 la Ordinul nr. 572/2019. Acest formular trebuie semnat de către reprezentantul legal al contribuabilului/ plătitorului.

2. Înrolarea în aplicația informatică

Serviciul „Depunere declarații on-line” poate fi utilizat numai de către persoanele înrolate în aplicație, în calitate de:

 • reprezentant legal;
 • împuternicit al reprezentantului legal.

Condiția obligatorie este ca persoana înrolată, reprezentantul legal sau împuternicitul acestuia, să dețină semnătură electronică calificată.

Înrolarea în aplicația informatică va fi posibilă numai după transmiterea următoarelor documente:

 • cererea de înrolareAnexa 2 la Ordinul nr. 572/2019. Această cerere va fi transmisă în format electronic (se completează on-line accesând https://online.afm.ro/, se descarcă, se semnează electronic, după care se reîncarcă cu semnătură electronică).
 • declarația notarială (în cazul în care persoana înrolată este împuternicit al reprezentantului legal). Declarația se încarcă și se transmite electronic o dată cu cererea de înrolare. Ulterior, e necesar să fie transmisă la Administrația Fondului pentru Mediu și în original.

Declarația notarială trebuie să cuprindă obligatoriu următoarele elemente:

 • datele de identificare ale contribuabilului/plătitorului, după caz;
 • datele de identificare ale reprezentantului legal;
 • datele de identificare ale persoanei fizice care va avea calitatea de împuternicit pentru utilizarea serviciului „Depunere declarații on-line”;
 • adresa de e-mail la care se vor efectua notificările referitoare la confirmarea declarațiilor privind obligațiile la Fondul pentru mediu depuse on-line, precum și comunicarea tuturor actelor/ documentelor/ informărilor emise de Administrația Fondului pentru Mediu;
 • acordul privind primirea de informări prin poșta electronică;
 • acceptul privind termenii și condițiile de utilizare a serviciului „Depunere declarații on-line”.

3. Accesarea serviciului

Serviciul este pus la dispoziție gratuit de către Administrația Fondului pentru Mediu  și se poate accesa în baza contului de acces și a parolei comunicate, direct de pe site-ul instituției https://online.afm.ro/.

4. Depunerea on-line a declarației

Depunerea declarației prin intermediul serviciului „Depunere declarații on-line” constă în:

 • completarea datelor corespunzătoare câmpurilor din macheta prezentată în aplicația informatică;
 • generarea automată a declarației privind obligația la Fondul pentru mediu;
 • semnarea declarației de către persoana înrolată cu o semnătură electronică calificată;
 • încărcarea declarației semnate pe platforma serviciului „Depunere declarații on-line”;
 • numărul de înregistrare generat de platformă și data încărcării vor fi comunicate contribuabilului/plătitorului atât prin mesaj electronic de confirmare, cât și prin poșta electronică (la adresele de e-mail din cererile depuse).

Acest sistem oferă contribuabililor o serie de funcționalități, fără a mai fi necesară deplasarea la sediul Administrației Fondului pentru Mediu:

 • editarea în format electronic, comunicarea și tipărirea declarațiilor privind obligațiile la Fondul pentru mediu;
 • verificarea confirmării de primire a declarațiilor privind obligațiile la Fondul pentru mediu și a numerelor de înregistrare alocate;
 • vizualizarea istoricului declarațiilor comunicate și descărcarea situației acestora;
 • vizualizarea și descărcarea situației plăților efectuate la Fondul pentru mediu;
 • recepționarea și descărcarea actelor administrativ-fiscale, actelor de procedură, cererilor, precum și a altor documente și informații comunicate de Administrația Fondului pentru Mediu, după caz;
 • comunicarea de cereri, solicitări, notificări etc.;
 • solicitarea de emitere a certificatului de atestare fiscală privind obligațiile la Fondul pentru mediu, în formă electronică;
 • vizualizarea și descărcarea certificatului de atestare fiscală privind obligațiile la Fondul pentru mediu, emis în formă electronică, valabil cu semnătura electronică a Administrației Fondului pentru Mediu;
 • revocarea ori reînnoirea certificatului calificat pentru semnătură electronică;
 • gestiunea datelor personale ale persoanei înrolate;
 • modificarea sau completarea datelor referitoare la contribuabil/plătitor;
 • transmiterea și recepționarea mesajelor referitoare la utilizarea serviciului „Depunere declarații on-line”.

Dacă simți că ai nevoie de îndrumare în acest proces și vrei să lucrezi cu un specialist în domeniu, eu te pot asista, așa că apasă aici ca să începem.

Georgiana Voinea

De 7 ani Expert în Servicii de Mediu și Managementul Deșeurilor, cu peste 200 de clienți mulțumiți, pentru care am avut 100% rată de succes în evitarea amenzilor și în obținerea de autorizații, avize și acorduri de mediu în timp record.

Te pot ajuta și pe tine cu îndeplinirea tuturor obligațiilor legale: identificarea obligațiilor către Fondul de mediu pentru ambalajele/ uleiurile/ anvelopele/ echipamentele electrice și electronice/ bateriile/ substanțele periculoase pentru mediu puse pe piață națională, emisii din surse staționare, etc., consultanță privind îndeplinirea obligațiilor identificate către Fondul de mediu, întocmirea declarațiilor lunare privind obligațiile către Administrația Fondului de Mediu, raportări semestriale și/sau anuale, așa că te invit să vezi lista mea completă de servicii aicisau să mă contactezi prin click aici!

Sursa photo: stock.adobe.com

Ti-a placut articolul? Aboneaza-te la newsletter!

Please follow and like us:

76 Comments

 1. Marilena Badescu

  Buna ziua,
  Semnatura electronica poate fi cea folosita la declaratiile catre ANAF sau trebuie o alta semnatura?
  Multumesc!

  Reply
  1. Georgiana

   Buna ziua,
   In principiu poate fi folosita aceeasi semnatura electronica (daca e pe numele persoanei care va fi inrolata in aplicatia AFM online), cu conditia sa nu fie limitata la momentul emiterii acesteia.
   Prin urmare, va recomand sa va interesati la furnizorul semnaturii electronice daca exista limitare in folosirea acesteia (adica doar in relatia cu ANAF).
   Daca nu exista limitare, o puteti utiliza si in relatia cu AFM.
   Pentru mai multe detalii, ma puteti contacta completand acest formular: https://georgianavoinea.ro/contact/
   O zi placuta!

   Reply
  2. Cristian Ovidiu

   Buna seara,

   Ma puteti ajuta va rog sunt dispersat, tot incerc sa printez declaratia AFM pe decembrie 2019, si nu reusesc, am ultima Vers. 1.21, am pus si codul de print (AQAAABUAAACuXgAAIgAA) si tot nu merge, imi apare mesajul „codul introdus este inutil in aceasta vers,iune a aplicatiei /config,(nu extinde perioada de valabilitate),
   Multumesc mult de ajutor si scuze de deranj

   Reply
   1. Georgiana

    Buna dimineata,
    Inca nu se poate tipari declaratia pentru luna decembrie 2019, intrucat nu s-a afisat codul de prelungire/ actualizarea de soft (codul de prelungire afisat in prezent este pana la luna noiembrie inclusiv).
    Au mai fost ani, in care au afisat codul sau actualizarea de soft dupa data de 20 ianuarie.
    Nu ne ramane decat sa asteptam…Daca aveti nevoie de mai multe informatii, ma puteti contacta telefonic. Multumesc!

    Toate cele bune,
    Georgiana

    Reply
    1. Cristian Ovidiu

     Buna dimineata,

     Va multumesc mult pentru raspuns.
     Weekend placut

     Reply
 2. puiu cristina

  Buna ziua,
  foarte interesante si de folos postarile dvs.
  vreau sa ma abonez .
  multumesc
  cu respect

  Reply
  1. Georgiana

   Buna ziua! Multumesc pentru feedback. Ma bucur ca va sunt utile informatiile pe care le postez, acesta fiind scopul principal al blogului.
   O zi placuta!

   Reply
 3. Georgiana Mihai

  Buna ziua,
  Daca declaratiile pe tot parcursul anului 2019 au fost transmise doar in formatul vechi, pe hartie cu confirmare de primire asta inseamna ca declaratia aferenta lunii decembrie se poate transmite tot pe formatul vechi?
  Multumesc,
  Georgiana

  Reply
  1. Georgiana

   Buna ziua,
   Va multumesc pentru intrebare.
   Da, declaratia lunii decembrie 2019 se poate transmite pe formatul vechi.
   O zi placuta!

   Reply
   1. Maria

    Pentru ca nu avem inca un cont deschis la AFM pentru transmiterea declaratiei, am incercat sa listez declaratia pe luna decembrie, pentru a o trimite prin posta, si nu am reusit. Daca se poate trimite si in formatul vechi, este ceva ce imi scapa? Puteti sa ma ajutati?

    Reply
    1. Georgiana

     Buna dimineata,
     Inca nu se poate tipari declaratia pentru luna decembrie 2019, intrucat nu s-a afisat codul de prelungire/ actualizarea de soft (codul de prelungire afisat in prezent este pana la luna noiembrie 2019 inclusiv).
     Au mai fost ani, in care au afisat codul sau actualizarea de soft dupa data de 20 ianuarie.
     Pentru unele companii, nu se poate intocmi nici online; sunt inrolari pe care le-am facut inca din noiembrie 2019, pentru care nu am primit inca raspuns.
     Nu ne ramane decat sa asteptam…Daca aveti nevoie de mai multe informatii, ma puteti contacta telefonic. Multumesc!

     Toate cele bune,
     Georgiana

     Reply
  2. Georgiana

   Buna dimineata,
   Da, se poate depune pe format hartie. Numai ca, inca nu se poate tipari declaratia pentru luna decembrie 2019, intrucat nu s-a afisat codul de prelungire/ actualizarea de soft (codul de prelungire afisat in prezent este pana la luna noiembrie 2019 inclusiv).
   Au mai fost ani, in care au afisat codul sau actualizarea de soft dupa data de 20 ianuarie.
   Pentru unele companii, nu se poate intocmi nici online; sunt inrolari pe care le-am facut inca din noiembrie 2019 la care nu am primit inca raspuns.
   Nu ne ramane decat sa asteptam…Daca aveti nevoie de mai multe informatii, ma puteti contacta telefonic. Multumesc!

   Toate cele bune,
   Georgiana

   Reply
 4. Herbert Anisoara

  Buna ziua, ma ajutati va rog cu un model declaratie notariala pentru imputernicit fond de mediu ?

  Multumesc

  Reply
  1. Georgiana

   Buna ziua,
   Da, va pot ajuta cu un model de procura notariala. 🙂
   Va voi transmite un draft, in cursul zilei de astazi, la adresa de e-mail pe care ati mentionat-o in comentariu.
   O zi placuta!

   Reply
  2. DOINITA iftime

   te rog , ajuta-ma si pe mine cu un model declaratie notariala pentru imputernicit fond de mediu !

   Multumesc !

   Reply
   1. Dumitru Daniela

    Buna seara, cumva ma puteti ajuta si pe mine cu un model declaratie notariala pentru imputernicit fond de mediu ! Sa inteleg ca am nevoie de o imputernicire din partea socitatii, iar in baza acesteia se face declaratie notariala? Nu sunt foarte lamurita!

    Multumesc frumos!

    Reply
 5. Dumitru Daniela

  Buna, cumva ma puteti ajuta cu un model de declaratie notarial pt imputernicit depunere declaratii pentru AFM?
  Merci frumos!

  Reply
 6. Simion Andreea

  Buna ziua,

  Va rog cand se poate sa imi trimiteti si mie modelul de procura notariala?

  Va multumesc ,
  O zi usoara,
  Andreea Simion

  Reply
 7. MIHASAN MARIA

  Va rog si eu un model declaratie notariala pentru imputernicit fond meidiu !Multumesc !

  Reply
 8. Mihaela

  Buna! Apreciez foarte mult informatiile oferite. Sunt de un real ajutor,.
  Se pare ca institutiile statului incearca sa usureze intr-un final si munca noastra…

  Mi-ar fi de un real ajutor daca mi-ai putea trimite si mie acel model de procura notariala.

  Iti multumesc!

  Reply
  1. Georgiana

   Buna!
   Multumesc pentru apreciere si ma bucur ca sunt utile articolele.
   Da, sigur! Iti voi trimite prin e-mail.

   Toate cele bune,
   Georgiana

   Reply
   1. Iuliana Pitaru

    Buna ziua,
    Va rog sa ma ajutati si pe mine cu un model de declaratie notariala.
    Multumesc!

    Reply
 9. Stejeran Diana

  VA ROG DACA SE POATE SA MI TRIMITETI UN MODEL DE IMPUTERNICIRE PENTRU DEPUNEREA DECLARATIILO ON LINE LA AFM.AM INTELES CA SE CER ANUMITE DATE SI SUNT DESTUL DE STRICTI SI NU AS VREA SA TREBUIASCA SA FAC DE 2 ORI ACEASTA IMPUTERNICIRE. MULTUMESC

  Reply
 10. popescu ania

  Buna ziua,,declaratia pentru luna decembrie 2019 poate fi depusa in formatul vechi(pe hartie) cum a fost depusa pe tot parcursul anului 2019?
  Imi puteti trimite si mie modelul de procura notariala?
  Va multumesc

  Reply
 11. popescu ania

  Buna ziua,declaratia lunii decembrie 2019 poate fi depusa in format vechi(pe hartie)asa cum a fost depusa pe tot parcursul anului 2019?
  Imi puteti trimite va rog modelul de procura notariala?
  Va multumesc.

  Reply
 12. Maria

  Pentru ca nu avem inca un cont deschis la AFM pentru transmiterea declaratiei, am incercat sa listez declaratia pe luna decembrie, pentru a o trimite prin posta, si nu am reusit. Daca se poate trimite si in formatul vechi, este ceva ce imi scapa? Puteti sa ma ajutati?

  Reply
  1. Georgiana

   Buna dimineata,
   Inca nu se poate tipari declaratia pentru luna decembrie 2019, intrucat nu s-a afisat codul de prelungire/ actualizarea de soft (codul de prelungire afisat in prezent este pana la luna noiembrie 2019 inclusiv).
   Au mai fost ani, in care au afisat codul sau actualizarea de soft dupa data de 20 ianuarie.
   Pentru unele companii, nu se poate intocmi nici online; sunt inrolari pe care le-am facut inca din noiembrie 2019 la care nu am primit inca raspuns.
   Nu ne ramane decat sa asteptam…Daca aveti nevoie de mai multe informatii, ma puteti contacta telefonic. Multumesc!

   Toate cele bune,
   Georgiana

   Reply
 13. Marcea Laurentiu

  Buna ziua,

  Ma puteti ajuta si pe mine cu un model de procura notariala ?
  mrc.laurentiu@gmail.com
  Cu multumiri

  Laurentiu Marcea

  Reply
 14. Paiu Catalina

  Buna ziua,

  Ma puteti ajuta si pe mine cu un model de declaratie notariala pentru a ma putea inrola in sistemul online AFM? Va rog…
  Multumesc frumos!

  Reply
 15. iconaru roxana

  Buna ziua,

  Ma puteti ajuta si pe mine urgent cu un model de procura notariala pentru AFM?
  iconaruroxana@yahoo.com
  Va multumesc.

  Reply
 16. DEACONU LAVINIA

  Buna ziua, ce facem in situatia in care pana pe 25 februarie nu avem inca un cont pentru depunerea declaratiei on line?Putem sa dam declaratia pe format de hartie ca in trecut, pentru ca ni s-a spus de la AFM ca dureaza pana la 45 de zile raspunsul cu crearea de cont……….. MULTUMESC MULT!

  Reply
  1. Georgiana

   Buna seara,
   Avand in vedere ca sunt foarte multe firme in situatia dumneavoastra, intuiesc ca vor mai accepta o perioada depunerile pe format hartie.
   O seara buna!

   Reply
 17. Denisa D.

  Buna ziua,

  Ma puteti ajuta si pe mine urgent cu un model de procura notariala pentru AFM?
  denisadraganeci@yahoo.com

  Va multumesc anticipat,
  O zi buna!

  Reply
  1. Georgiana

   Buna ziua,
   V-am trimis la adresa indicata.

   Numai bine,
   Georgiana

   Reply
 18. Mihaela

  Buna ziua,
  Ma puteti ajuta,, va rog, cu un model de declaratie notariala pentru AFM?
  Va multumesc mult!
  O zi frumoasa!

  Reply
  1. Georgiana

   Am trimis! 🙂

   Reply
 19. Mihaela

  Buna ziua,
  Ma puteti ajuta, va rog, cu un model de declaratie pentru AFM?
  Va multumesc mult!
  O zi frumoasa!

  Reply
  1. Georgiana

   Bună seara,
   V-am trimis la adresa de e-mail indicată.

   Mult succes!
   Georgiana

   Reply
 20. maria goleanu

  Buna ziua,
  Ce facem daca din iulie 2019 noi avem declaratia pe 0 , acum din ianuarie 2020 avem tot cu 0 ,
  Mai depunem declartia ?

  Reply
  1. Georgiana

   Bună seara,
   Trebuie depusă în continuare, chiar dacă va fi pe zero până la un moment dat.

   Toate cele bune,
   Georgiana

   Reply
   1. GOLEANU MARIA

    multumesc frumos

    Reply
 21. Pascu

  Buna ziua,
  va rog frumos sa imi trimiteti si mie modelul de procura notariala pentru depunerea declaratiei online la Fondul de mediu.
  Multumesc mult.

  Reply
 22. pascu

  Buna ziua,
  Va rog sa imi trimiteti si mie un model de declaratie notariala pentru inrolarea in contul pentru depunerea declaratiilor online la Fondul de Mediu.
  Multumesc

  Reply
  1. Georgiana

   Am trimis 🙂

   Reply
 23. Ana-Maria

  Buna Georgiana, am gasit foarte multe informatii utile pe site-ul tau, FELICITARI pentru ceea ce faci!
  As avea si eu o rugaminte la tine, daca ma poti ajuta si pe mine cu un model procura pentru imputernicire notariala depunere declaratii online afm?
  Multumesc frumos!

  Reply
  1. Georgiana

   Bună,Ana-Maria!
   Mulțumesc pentru mesaj.
   Ți-am trimis la adresa de e-mail indicată.

   Toate cele bune,
   Georgiana

   Reply
 24. Oarga anda

  Buna ziua , am și eu o întrebare și o rugăminte
  Întrebare : prima data trebe trimisa anexa 1 , prin posta la adm Pt cont și dupaia cererea de înrolare electronic?
  S-o dacă puteți sa îmi Trimiteți și mie un model de declarație notariala
  Va mulțumesc anticipat .

  Reply
  1. Georgiana

   Buna seara,
   Prima data trebuie sa obtineti procura notariala (daca persoana inrolata este imputernicit) sau certificat constatator (daca persoana inrolata este reprezentant legal).
   Dupa ce aveti procura, trebuie sa completati cererea on-line, prin accesarea link-ului https://online.afm.ro/, buton „Nu ai cont?”.
   Completati toate informatiile solicitate, incarcati procura semnata electronica, descarcati cererea (se va descarca in format pdf), incarcati cererea care s-a descarcat semnata electronic si apoi transmiteti cererea prin accesarea butonului ” Transmite cerere”.
   Dupa ce ati facut acesti pasi, transmiteti la AFM: cererea pe care ati descarcat-o la pasul anterior si procura in original.
   Dupa aproximativ 45 de zile veti primi un e-mail prin care vi se va comunica aprobarea solicitarii.

   Numai bine,
   Georgiana

   Reply
 25. eliza

  Buna ziua,

  Ma puteti ajuta si pe mine cu un model de procura notariala ?
  elizapapuc@yahoo.com
  Mii de multumiri!

  Eliza Papuc

  Reply
  1. Georgiana

   Buna ziua,
   V-am trimis. O zi placuta!

   Georgiana

   Reply
 26. CATALINA

  Buna ziua! Am o rugaminte la dvs, ma puteti ajuta si pe mine cu un model procura pentru imputernicire notariala depunere declaratii online afm?Va rog din suflet…
  paiucatalina@yahoo.com
  Multumesc frumos!

  Reply
  1. Georgiana

   Buna ziua,
   V-am trimis e-mail in data de 22.01.2020.
   Vi-l mai trimit o data acum.

   Numai bine,
   Georgiana

   Reply
 27. Rita

  Buna ziua! Am o rugaminte la dvs, ma puteti ajuta si pe mine cu un model procura pentru imputernicire notariala depunere declaratii online afm?
  Va multumesc!

  Reply
  1. Georgiana

   Buna ziua,
   V-am trimis la adresa indicata.

   Numai bine,
   Georgiana

   Reply
 28. CATALINA

  buna ziua,

  imi puteti trimite si mie un model de procura notariala depunere declaratie afm?

  multumesc!

  Reply
  1. Georgiana

   Buna ziua,
   Am trimis. 🙂

   Numai bine,
   Georgiana

   Reply
 29. Lupu Cristina

  Va rog sa-mi spuneti daca in contextul actual cand starea de urgenta s-a prelungit pana in data de 14 mai 2020 se amana termenul de depunere al declaratiilor la Fondul de mediu deoarece pe site-ul lor nu se specifica clar acest lucru.
  Va multumesc

  Reply
  1. Georgiana

   Buna ziua,
   AFM nu a mai dat nicio comunicare cu privire la o noua amanare a termenului de depunere a declaratiilor.
   Daca aveti posibilitatea, va recomand sa intocmiti si sa transmiteti declaratia prin aplicatia AFM online.

   Numai bine,
   Georgiana

   Reply
 30. Mihaela

  Buna ziua,
  In primul rand multumim frumos pentru informatiile utile si amabilitate. In al doilea rand, as avea nevoie de indrumare, in situatia in care s-a omis depunerea declaratiei la AFM pe luna Ianuarie…
  Multumesc frumos!

  Reply
  1. Georgiana

   Buna seara!
   Hristos a Inviat!

   Multumesc pentru mesaj si pentru cuvintele de apreciere.
   Daca ati omis sa depuneti declaratia AFM in termen, este indicat sa o intocmiti si sa o transmiteti cat mai curand catre Administratia Fondului pentru Mediu (sau sa o incarcati on-line, daca ati facut inrolarea in aplicatia „Depunere declaraţii on-line”).
   Pentru informatii suplimentare, nu ezitati sa ma contactati!

   Numai bine,
   Georgiana

   Reply
 31. Mihaela

  Multumesc mult!

  Reply
  1. Georgiana

   Cu drag! 🙂

   Reply
 32. MIRCEA MIHNEA DIACONU

  Buna ziua d-na Georgiana Voinea,
  Cei de la AFM mi-au trimis un e-mail prin care se solicita declaratia notariala in original ( de trimis la Bucuresti )
  Aceasta este acelal lucru cu Procura Notariala ( duplicat )
  Daca este duplicat mai este originala ?!
  Va rog sa-mi trimiteti si mie un model de Declaratie notariala la adresa ssmssro@gmail.com

  Multumesc pentru amabilitate,
  O zi deosebita

  Reply
  1. Georgiana

   Bună ziua,
   Într-adevăr, pentru acceptarea solicitării de înrolare în aplicaţia informatică „Depunere declaraţii on-line”, este necesar să transmiteți la sediul AFM, procura sau declarația notarială în original (după ce, în prelabil vă înregistrați și se generează cererea).
   Da, deși apare sintagma ”duplicat”, acest înscris este certificat de către notar cu semnătură și stampilă în original (deci se consideră exemplar original).
   Vă trimit un model în cursul zilei de azi.
   Pentru alte informații, mă puteți contacta și telefonic.

   Numai bine,
   Georgiana

   Reply
 33. GROSU DAN

  Buna ziua , dna Georgiana ,
  Va rog frumos sa ma ajutati si pe mine si sa-mi trimiteti un model de Declaratie notariala , pentru imputernicit , la adresa de e.mail pe care am mentionat-o.
  Va multumesc anticipat .
  Cu stima , Dan Grosu

  Reply
  1. Georgiana

   Am trimis. 🙂

   Reply
 34. Claudia R

  Buna ziua!
  Ma puteti ajuta cu un model de declaratie notariala pentru a depune on line declaratiile la AFM? claudiasescu@yahoo.com

  Reply
 35. ALINA CATALINA BARSAN

  Buna ziua. Imi puteti trimite, va rog, un model de procura notariala pentru depunerea online a declaratie AFM?
  Multumesc!

  Reply
  1. Georgiana

   Buna ziua,
   Am trimis! 🙂

   Reply
 36. Duna Marius

  Buna ziua. Imi puteti trimite, va rog, un model de procura notariala pentru depunerea online a declaratiei la AFM? Aceasta procura este necesara si in cazul in care contul este creat chiar de administratorul societatii?
  Multumesc!

  Reply
 37. Andreea Mutascu

  Buna ziua,
  Imi puteti trimite, va rog, un model de procura notariala pentru depunerea online a declaratie AFM?
  Multumesc!

  Reply
 38. Bara Denisa

  Buna ziua.
  Foarte utile informatiile dvs!!
  Imi puteti trimite, va rog, un model de procura notariala pentru depunerea online a declaratiei AFM?
  Multumesc! baradenisaloretti@gmail.com

  Reply
 39. Georgiana

  Buna ziua. Imi puteti trimite, va rog, un model de procura notariala pentru depunerea online a declaratie AFM?
  In cazul in care, din motive de logistica, este imposibil de facut aceasta procura notariala de catre administrator, exista o solutie?
  Multumesc!

  Reply
 40. G Monika

  Buna ziua,

  Va rog frumos daca puteti, sa ma ajutati cu un cod de prelungire/ actualizare de soft pentru luna iunie 2020.
  Codul de prelungire afisat pana acum pe site nu il mai gasesc la sectiunea aplicatii online, si in mod normal pe luna iunie ar mai trebui sa putem depune si in format hartie. Conform celor publicate pe site-l AFM., doar din iulie 2020 exista obligativitatea declararii online a declaratiei.
  Multumesc anticipat pentru ajutor!

  Monika G

  Reply
 41. cornel

  Va rog respectuos sa-mi trimiteti si mie un model de procura notariala pentru depunerea online a declaratiilor la AFM. Multumesc mult!

  Reply
  1. Georgiana

   Buna ziua,
   V-am trimis prin e-mail.

   Toate cele bune,
   Georgiana

   Reply

Lasa un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Articole populare